GEBOORTEKAARTJE OP MAAT

 

Welkom bij BrievenbusDroom, waar elk geboortekaartje een uniek verhaal vertelt! Een geboortekaartje op maat biedt de perfecte mogelijkheid om de geboorte van jouw kindje op komst op een persoonlijke en speciale manier aan te kondigen. Ik, Marjan van BrievenbusDroom neem je mee in de voordelen van gepersonaliseerde geboortekaartjes laat je zien hoe het ontwerpproces werkt, van het eerste idee tot het eindproduct. Daarnaast deel ik ook enkele ervaringen van ouders die hebben gekozen voor een custommade geboortekaartje.

De voordelen van geboortekaartjes op maat

Naast de mogelijkheid om een kaartje uit de, toch al uitgebreide  collectie te kiezen, kun je ook gaan voor een geboortekaartje op maat. Een eigen idee naar aanleiding van één van de kaartjes uit het assortiment van BrievenbusDroom. Een geboortekaartje op maat biedt talloze voordelen.

Het belangrijkste is dat elk kaartje volledig gepersonaliseerd kan worden om aan de specifieke wensen, speciale verzoekjes en eigen stijl van jouw als klant te voldoen. Hoe tof is dat! Geen enkel gezin is hetzelfde, en dat geldt ook voor geboortekaartjes. Door te kiezen voor een gepersonaliseerd geboortekaartje, kun je persoonlijke en eigen details toevoegen aan een kaartje. Denk aan een huisdier, een symbool voor een overleden kindje of een specifiek voertuig. Hoe leuk als het kaartje voor de ontvanger echt een kaartje van jullie is!  

Bovendien kunnen thema's, kleuren en stijlen die bij jullie  passen, worden opgenomen in het ontwerp. Een echt custommade kaartje! Bij BrievenbusDroom wordt elk kaartje met de hand gemaakt met oog voor detail. Dit betekent dat elk kaartje niet alleen mooi is, maar ook van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals hout, vilt, kraft en karton, die elk een unieke uitstraling en gevoel geven. Kortom; een uniek en bijzonder geboortekaartje gemaakt voor jou, door mij!​

geboortekaartje op maat viltgeboortekaartje op maat houtgeboortekaartje op maat vilt
Het ontwerpproces van geboortekaartjes op maat

De geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn een beleving op zich! In 5 stappen gaan we samen aan de slag om tot een geboortekaartje op maat te komen. Een kaartje waarbij ik graag nét een stapje extra voor jullie zet! 

1. Maak je wensen kenbaar
Heb je een geheel eigen idee naar aanleiding van de collectie op de site? Maak je wensen kenbaar via WhatsApp en ik informeer je graag over de mogelijkheden en eventuele ontwerpkosten. Enthousiast naar aanleiding van mijn berichtje? Dan stuur ik, indien nodig, een factuur met betaalverzoek van de eenmalige ontwerpkosten. 

2. Digitale proef op maat
Na betaling gaat BrievenbusDroom aan de slag met een digitale proef op maat. Hierin worden al je wensen verwerkt. Zoals naam, lettertype, teksten, kleuren, figuurtjes etc. 
Check de digitale proef nauwkeurig en stuur eventuele wijzigingen retour. Ik zal de aanpassingen verwerken. Net zolang je tevreden bent (en het een beetje binnen de perken blijft ;-))!

3. Bestelling
Ben je blij met het ontwerp? Bestel dan de definitieve kaartjes. Dit mag via WhatsApp. De geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn kaarten in een bijzonder en origineel jasje! Het vervaardigen ervan neemt meer tijd in beslag dan een 'gewoon' geboortekaartje. Vanwege de arbeidsintensieve kaartjes met véél handwerk neemt BrievenbusDroom per maand een beperkt aantal bestellingen aan. Met het plaatsen van een bestelling reserveer je, na ontvangst van betaling,  je plekje en ik houd ruimte in mijn agenda om voor je aan de slag te gaan. 

4. Proefdruk per post
De geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn een beleving op zich!  Eigentijdse kaartjes van houtviltkraft & karton mét een absolute wow-factor; handgemaakt en uniekIk kan me goed voorstellen dat het héél fijn is om voorafgaand aan de geboorte een  goede indruk van het kaartje te krijgen. Gelukkig kan dat! Want je ontvangt per post een proefdruk van jouw geboortekaartje op maat. Heb jij alvast iets in huis om naar uit te kijken.

5. Baby geboren
Zodra de baby geboren is (dit mag 24/7) stuur je BrievenbusDroom de geboortegegevens via WhatsApp. Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaartjes worden gelijk gemaakt. Wil je het geboortekaartje eerst nog checken? Vermeld dit dan duidelijk in het bericht. Dan stuur ik nog een laatste digitale proef voor akkoord. Uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van de geboortegegevens worden de geboortekaartjes verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

geboortekaartje op maat 3Dgeboortekaartje op maat kartongeboortekaartje op maat hout

Ervaringen van ouders

Het is zó fijn om te lezen dat de kaartjes met enthousiasme worden ontvangen; door zowel de ouders als de ontvangers van de kaartjes. Meer dan eens staan of hangen de kaartjes nog maanden (of zelfs jaren) bij de ontvangers thuis. Hoe leuk is dat! Hierbij een aantal ervaringen van ouders die gekozen hebben voor een geboortekaartje op maat:

Anne: "Nadat we voor onze dochter Juul een geboortekaartje hebben laten maken door Marjan hebben we dit jaar weer gekozen voor BrievenbusDroom voor de geboorte van Daan. Een persoonlijk, uniek en bovendien, ontzettend gaaf geboortekaartje, gemaakt door Marjan! Ze denkt heel goed met je mee en geeft fijn advies! Ook het contact is erg prettig. Na contact met Marjan hadden we de volgende dag de geboortekaartjes al binnen! Super service!"

Tessa: "BrievenbusDroom maakt geweldige geboortekaartjes. Wij hebben al twee keer een houten geboortekaartje door Marjan mogen laten ontwerpen. Ze heeft telkens een speciaal ontwerp gemaakt en naar alle tevredenheid. Echt een aanrader."

Daniella: "Super blij met de service en het uiteindelijke resultaat van onze geboortekaart! Ik heb onwijs veel complimenten gehad over o.a. de kleur! :) Gezien het minimalistische karakter van de kaart was dat erg belangrijk. Dank voor je geduld Marjan, want ik ben erg pietje-precies geweest met de kleur! 😅🙈"

Conclusie

Een geboortekaartje op maat biedt de perfecte manier om de geboorte van je kindje op een unieke en persoonlijke manier te vieren. Met de creatieve vrijheid en hoogwaardige afwerking die BrievenbusDroom biedt, kun je zeker zijn van een prachtig eindresultaat dat jouw verhaal vertelt. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door de vele opties voor gepersonaliseerde geboortekaartjes voor jongens en meisjes. Ik ga graag voor je aan de slag!

Dus, als je op zoek bent naar een bijzonder geboortekaartje dat net zo uniek en speciaal is als de komst van jouw kindje, kijk dan zeker bij BrievenbusDroom. Ik weet zeker dat we samen het perfecte, custommade kaartje kunnen creëren om dit bijzondere moment te vieren.

Liefs,
Marjan

© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel