5 MISVERSTANDEN OVER DE GEBOORTEKAARTJES VAN BRIEVENBUSDROOM

 

Het versturen van geboortekaartjes is een prachtige manier om de geboorte van jullie baby te vieren en te delen met vrienden, collega's en familie. Het is een spannende en bijzondere tijd. BrievenbusDroom biedt een ruime keuze aan unieke geboortekaartjes. Helaas zijn er enkele misvattingen over BrievenbusDroom-kaartjes die ik graag wil ophelderen. Hieronder bespreek ik vijf veelvoorkomende misverstanden over de geboortekaartjes van BrievenbusDroom.​ Ze kunnen de wereld maar uit zijn! ; -)

Geboortekaartjes van Hout en Vilt BrievenbusDroom

Misverstand 1: Alleen standaard geboortekaartjes

Het eerste misverstand is dat BrievenbusDroom alleen standaard geboortekaartjes aanbiedt. Niets is minder waar! BrievenbusDroom biedt juist een uitgebreide keuze aan unieke en persoonlijke geboortekaartjes. Er zijn veel verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, en elk ontwerp kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een foto van je pasgeboren kindje, of een speciaal ontwerp in je eigen stijl. Ik denk graag met je mee om tot een tof eindresultaat te komen!


Misverstand 2: Te duur

Een van de grootste misverstanden over de geboortekaartjes is dat ze duur zijn. Ik begrijp dat het  budget belangrijk is en daarom zijn er verschillende prijscategorieën voor de geboortekaartjes. De kaartjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met veel zorg en aandacht handgemaakt. BrievenbusDroom streeft ernaar om de prijzen zo transparant mogelijk te maken en er worden geen extra kosten gerekend voor bijvoorbeeld enveloppen of verzendkosten.

De prijzen zijn all-inclusive. Dat betekent dat er (nagenoeg) geen bijkomende kosten meer zijn. De prijzen zijn inclusief:

  1. opmaak-, instel- en opstartkosten
  2. digitale proef op maat
  3. alle correctierondes (digitaal, net zolang je tevreden bent)
  4. één proefdruk van je kaartje per post
  5. (luchtkussen)enveloppen (wit of kraft)
  6. de verzendkosten van het versturen van de proefdruk (= brievenbuspost)
  7. de verzendkosten van het versturen van de geboortekaartjes naar één huisadres (= pakketpost)
  8. compleet verzorgde kaartjes (er hoeft niks meer geknipt, geknoopt of geplakt te worden)
     

Misverstand 3: Zelf in elkaar zetten

Sommige mensen denken dat de geboortekaartjes van BrievenbusDroom zelf in elkaar gezet moeten worden. Dat is absoluut niet het geval! Ik neem je dit werk graag uit handen want in de kraamtijd heb je wel belangrijkere zaken te doen.; eindeloos veel tijd doorbrengen met je kersverse zoon of dochter! De kaartjes worden altijd kant-en-klaar afgeleverd, inclusief enveloppen en eventueel bijbehorende accessoires. Jullie hoeven dus geen extra tijd en moeite te steken in het in elkaar zetten van de kaartjes. Dus niks meer plakken, knippen, vouwen of knopen; gewoon in de envelop schuiven en klaar. Hoe fijn is dat!

3D Geboortekaartjes voor Jongens en Meisjes BrievenbusDroom

Misverstand 4: Snel bij het oudpapier of in de prullenbak

Een ander misverstand is dat  geboortekaartjes snel bij het oudpapier belanden. Wellicht gebeurt dat bij 'gewone' kaartjes, alhoewel ik ze zelf altijd bewaar in een speciaal doosje, maar bij de kaartjes van BrievenbusDroom hoef je daar niet bang voor te zijn. Ik geloof juist dat de kaartjes unieke herinneringen zijn die lange tijd bewaard kunnen blijven. Een houten of vilten geboortekaartje is ontzettend bijzonder. Het heeft een unieke uitstraling en voelt heel anders. Meer dan eens hoor ik van klanten dat de ontvangers de kaartjes maanden (of zelfs jaren) laten staan/hangen. Hoe leuk is dat! Geboortekaartjes waarmee je een verpletterende indruk maakt en mensen de komst van jouw kleintje zeker niet vergeten.


Misverstand 5: Lange levertijd

Sommige mensen denken dat de geboortekaartjes van hout, vilt, kraft of karton een lange levertijd hebben. Maar bij BrievenbusDroom doe ik er alles aan om jullie kaartjes zo snel mogelijk te leveren. De handgemaakte en unieke geboortekaartjes worden uiterlijk vijf werkdagen na ontvangst van de geboortgegevens verstuurd. Maar meestal lukt het na 1-2 werkdagen. Zo kunnen jullie binnen enkele dagen al jullie geboortekaartjes in huis hebben!
 

Ik hoop dat ik met deze blog een aantal misverstanden over de geboortekaartjes heb kunnen ophelderen. Ik sta altijd voor jullie klaar om jullie te helpen bij het vinden van de perfecte kaartjes. Neem gerust contact met op als jullie nog vragen hebben! 

Liefs,
Marjan

 

 

© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel