foto van Marjan Jorink

  Even voorstellen...  

Hé, ken je mij al? Hét gezicht van BrievenbusDroom! Dat mag ik wel zeggen want meer gezichten zijn er niet. ;-)

Ik ben Marjan, sinds 1995 samen met Lennart, moeder van Sil (2010) en Jet (2013)  én ontwerp en maak al ruim 12 jaar de leukste geboortekaartjes en toffe gepersonaliseerde producten voor speciale gelegenheden van hout, vilt, kraft & karton. Tenminste, dat vind ik zelf dan hè. ;-)

Ontwerpen zit mij in 't bloed. Oorspronkelijk heb ik de HBO-studie tuin- en landschapsinrichting gedaan. Met als afstudeerrichting ontwerpen. Later deed ik nog een post-HBO-studie Stedenbouwkundige Techniek & Ruimtelijke Planning. Maar al bestond mijn werk al uit veel ontwerpen, ik vond er niet wat ik zocht. Ik hou van korte lijntjes en snel ideeën tot uitvoering brengen. Door BrievenbusDroom lukt dat en kan ik al mijn creativiteit kwijt. Heerlijk om bezig te zijn met nieuwe ontwerpen die aansluiten op de eigentijdse (interieur- en babykamer-)trends van dit moment. Droogbloemen, regenboogjes, klembordjes, luipaardprints; ze komen allemaal voorbij. Ik probeer me te onderscheiden door mijn 'niet-standaard' kaartjes. Het zijn kaartjes van hout, vilt, kraft & karton. Eigenlijk kleine (3D) cadeautjes door de brievenbus. Meer dan eens hoor ik van klanten dat de ontvangers de kaartjes maanden (of zelfs jaren) laten staan/hangen. Hoe leuk is dat! 

Ook ben ik snel, punctueel, perfectionistisch en klantgericht. Allemaal eigenschappen die me passen als een jas en waar ik in alle klantcontacten fijn mee uit de voeten kan! Ik hou van het persoonlijke contact met klanten. Al is het dan niet fysiek; toch vaar ik wel bij het persoonlijke stukje. Ik help je graag aan een mooi geboortekaartje of ander gepersonaliseerd item.

Kennismaken met de kaartjes en producten van BrievenbusDroom? Dat kan! Kies jouw favoriete kaartje of producten uit de collectie geboortekaartjes of gepersonaliseerde producten voor speciale gelegenheden!

Vragen, speciale wensen of verzoekjes? Stuur gerust een berichtje via mail of WhatsApp! Ik help je graag verder.

 

© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel