BIJZONDERE GEBOORTEKAARTJES

 

Ik, Marjan van BrievenbusDroom neem je mee in de wereld van bijzondere geboortekaartjes. Hier vind je de allerleukste en meest bijzondere geboortekaartjes voor jongens en meisjes. De collectie bestaat uit eigentijdse geboortekaartjes die in een verrassend origineel jasje zijn gestoken. Elk kaartje is handgemaakt en uniek, precies zoals het hoort te zijn voor zo'n bijzonder moment.

1: Unieke materialen met een wow-factor

Wat deze bijzondere geboortekaartjes echt speciaal maakt, zijn de materialen die ik gebruik. Kaartjes van hout, vilt, kraft en karton geven elk ontwerp een natuurlijke en warme uitstraling. De reacties van klanten zijn vaak vol verbazing en bewondering – precies de wow-factor waar ik naar streef!

bijzondere geboortekaartjes van hout en viltbijzondere geboortekaartjes van hout en viltbijzondere geboortekaartjes van hout en vilt
 

2: 3D geboortekaartjes voor een extra speciaal effect

Daarnaast zijn veel geboortekaartjes 3D. Deze driedimensionale kaartjes zorgen voor een extra speciaal effect en springen letterlijk in het oog. Het is een speelse en unieke manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Deze kaartjes maken echt indruk en blijven nog lang in de herinnering van de ontvangers hangen.

3: Custommade en persoonlijk

Bij BrievenbusDroom draait alles om maatwerk. Elk origineel geboortekaartje wordt in nauw overleg met jou op maat gemaakt. Ik geloof in de kracht van personalisatie. Van het kiezen van de materialen tot het bepalen van het ontwerp, alles wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Zo creëren we samen een custommade kaartje dat echt bij jullie past en onderscheidend is. I love it!

 

bijzondere geboortekaartjes van hout en viltbijzondere geboortekaartjes van hout en viltbijzondere geboortekaartjes van hout en vilt

4: Een herinnering die blijft

De bijzondere geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn niet alleen een aankondiging van een nieuw leven, maar ook een blijvende herinnering. Meer dan eens staan of hangen de kaartjes nog maanden, of zelfs jaren, bij de ontvangers thuis. Hoe leuk is dat! Het is zo bijzonder om te weten dat het originele geboortekaartje dat wij samen hebben gemaakt, nog lang gekoesterd wordt door vrienden en familie. Dat maakt de geboortekaartjes van BrievenbusDroom extra bijzonder!

5: Waarom kiezen voor BrievenbusDroom?

  • Handgemaakt en uniek: Elk kaartje is met liefde en zorg handgemaakt.
  • Bijzondere materialen: Kaartjes van hout, vilt, kraft en karton voor een unieke uitstraling.
  • 3D ontwerpen: Driedimensionale kaartjes voor een extra speciaal effect.
  • Persoonlijke aanpak: Elk kaartje wordt in nauw overleg op maat gemaakt.
  • Blijvende herinnering: Kaartjes die nog lang gekoesterd worden door de ontvangers.

Dus, als je op zoek bent naar een bijzonder geboortekaartje dat net zo uniek en speciaal is als de komst van jouw kindje, kijk dan zeker bij BrievenbusDroom. Ik weet zeker dat we samen het perfecte, custommade kaartje kunnen creëren om dit bijzondere moment te vieren.

Liefs,
Marjan

© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel