Veelgestelde vragen geboortekaartjes  

Heb je de werkwijze al gelezen? Hier vindt je veel informatie over het bestellen van een geboortekaartje. Ook onderstaande vragen kunnen je verder helpen. Nog een aanvullende vraag? Neem dan contact op via e-mail of Whatsapp. Dan zal ik spoedig op je vraag terugkomen.

 

✓ Veel andere aanbieders gebruiken een editor zodat ik gelijk een beeld heb van hoe het kaartje eruit komt te zien. Waarom niet bij BrievenbusDroom?
BrievenbusDroom maakt kaartjes van vilt, hout, karton en/of kraft. Deze kaartjes vragen een iets andere werkwijze dan 'gewone' gedrukte kaartjes. Omdat de kaartjes bestaan uit meerdere onderdelen en materialen zijn er ook veel variabelen. Vaak moet een lettertype handmatig worden aangepast (omdat er anders bijv. letters uit het hout vallen). Of iemand wenst een ander materiaal. Dat is niet zomaar in een editor te verwerken. Maar … geen paniek! Als je een bestelling plaatst krijg je eerst een digitale proef van mij. Pas als je daar helemaal tevreden mee bent volgt er nog een proefexemplaar per post. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan en weet dus exact (op de juiste geboortegegevens na) hoe je kaartje eruit komt te zien! ​

✓ Ik wil een kaartje bestellen maar zie geen overzicht van de beschikbare lettertypen, kleuren en figuren. Waar kan ik deze vinden?
Op de site vind je onder het kopje ‘informatie’ een overzicht van de beschikbare lettertypenkleuren (hout en vilt) en figuren.

✓ Hoe weet ik wat een kaartje kost?
De prijzen van de geboortekaartjes liggen tussen de 2,75 en 5,25 euro per stuk (vanaf een oplage van 40 stuks). De prijs per stuk kun je vinden bij het betreffende kaartje op de site. Als je het aantal kiest wat je wenst verschijnt er een totaalprijs.

De prijzen zijn all-inclusive. Dat betekent dat er (nagenoeg) geen bijkomende kosten meer zijn. De prijzen zijn inclusief:

  1. opmaak-, instel- en opstartkosten
  2. digitale proef op maat
  3. alle correctierondes (digitaal, net zolang je tevreden bent)
  4. één proefdruk van je kaartje per post
  5. (luchtkussen)enveloppen (wit of kraft)
  6. de verzendkosten van het versturen van de proefdruk (= brievenbuspost)
  7. de verzendkosten van het versturen van de geboortekaartjes naar één huisadres (= pakketpost)
  8. compleet verzorgde kaartjes (er hoeft niks meer geknipt, geknoopt of geplakt te worden)

Bovenstaande geldt voor bestellingen uit Nederland. Voor bestellingen uit België breng ik per bestelling 9,95 aan extra verzendkosten in rekening.

✓ Wat is de minimale bestelhoeveelheid?
De geboortekaartjes kunnen besteld worden vanaf 20 stuks. Omdat alle bovenstaande kosten zijn inbegrepen wordt bij 20 tot 40 kaartjes een eenmalige toeslag gerekend. Deze is al meegenomen in de prijs. Bij het betreffende kaartje kun je de totaalprijs checken.

✓ Kan ik de enveloppen vooraf ontvangen?
Dat kan zeker. Je kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Hiervoor wordt eenmalig 7,50 euro berekend.

✓ Ik kan kiezen voor een XL exemplaar. Wat houdt dat in?
Van sommige geboortekaartjes is het mogelijk een groot exemplaar te bestellen. Dit is één exemplaar die je bijvoorbeeld op het babykamertje neer kunt zetten of aan de opa's en oma's cadeau kunt doen. De uitvergroting is 200-300% (afhankelijk van het type kaartje) en wordt (meestal) geleverd zonder kaartje op de onder- of achterzijde. De prijs van een XL exemplaar is 17,50 euro.​

✓ Wordt er een korting gegeven bij een grotere afname?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. De geboortekaartjes van BrievenbusDroom worden ambachtelijk gemaakt. Elk kaartje bestaat uit een aantal verschillende materialen en onderdelen. Deze worden afzonderlijk van elkaar gemaakt. Elk onderdeel vraagt zijn eigen werkwijze. Daarnaast worden de kaartjes compleet geleverd. Ik ga voor jullie aan de slag om de kaartjes te plakken, knopen, strikken, rijgen etc. zodat de kaartjes kant-en-klaar in de envelop kunnen worden geschoven. In tegenstelling tot gedrukte kaartjes neemt elk kaartje van BrievenbusDroom evenveel tijd om te maken. Vandaar geen staffelkorting. Soms, héél soms is er een kortingsactie waaronder ook de geboortekaartjes vallen.

✓ Wanneer moet ik mijn kaartjes bestellen?
Omdat de kaartjes van BrievenbusDroom arbeidsintensief zijn om te maken neem ik per maand een beperkt aantal bestellingen aan. Het is dus verstandig om tijdig je bestelling te plaatsen en daarmee je plekje te reserveren en veilig te stellen. ;-) Sowieso raad ik aan je bestelling tijdig te doen. Dan is er voldoende tijd en ruimte om de nodige voorbereidingen te treffen. Zo rond 32 weken zit je meestal wel safe.

✓ Ik weet het geslacht nog niet. Heb ik een probleem?
Nee hoor! Je bestelt via de site één van beide kaarten. De wensen voor het andere geslacht geef je in het opmerkingenveld aan. Ik maak dan een digitale proef van zowel het jongens- als meisjesexemplaar. Wel is er maar één echte proefdruk bij de prijs inbegrepen. Wil je voorafgaand aan de geboorte van beide kaartjes een proefdruk ontvangen? Dan kan dat tegen een meerprijs van 12,50 euro. Na de geboorte geef je aan welk van beide kaartjes ik mag gaan maken.

✓ Wat is de levertijd?
De kaartjes worden uiterlijk 5 werkdagen na het doorgeven van de geboorte verstuurd.

 

  Veelgestelde vragen overige artikelen   

✓ Wat is de levertijd?
De (gepersonaliseerde) artikelen worden uiterlijk 5 werkdagen na het plaatsen van je bestelling verstuurd. Heb je haast en wil je je bestelling voor een bepaalde datum in huis hebben? Geef het dan aan bij je bestelling. Dan ga ik mijn uiterste best doen! Ik beloof niks. ;-)

✓ Hoeveel zijn de verzendkosten?
Voor Nederland zijn de verzendkosten zijn 3,95 euro voor brievenbuspost en 5,95 euro voor pakketpost. De zendingen naar België zijn altijd pakketpost. De kosten hiervoor zijn 9,95 euro per pakket.

✓ Mijn bestelling is een cadeau. Kan ik het naar een ander adres laten sturen?
Jazeker! Als je bij je bestelling een ander adres opgeeft zal ik je bestelling daar naartoe versturen. Wil je er nog een persoonlijke boodschap aan toevoegen? Dat kan! Met veel liefde schrijf ik je persoonlijke noot op een mooi kaartje en voeg die bij je bestelling.

Β© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel