per pagina
Sorteer op
    41 - 60 van 105 resultaten

Geboortekaartje Hout: duurzaam, origineel en uniek bij BrievenbusDroom!

Ik ben Marjan en ontwerp én maak al sinds 2011 de leukste geboortekaartjes en toffe gepersonaliseerde producten voor speciale gelegenheden van hout, vilt, kraft & karton. Steeds weer probeer ik me te onderscheiden door een unieke en bijzondere collectie geboortekaartjes en producten die 'anders dan anders' zijn. Items met een absolute wow-factor!

Ontdek de collectie duurzame en unieke collectie écht houten geboortekaartjes

Dus ben jij op zoek naar een uniek geboortekaartje met een warme en natuurlijke uitstraling? Ontdek dan de uitgebreide collectie geboortekaartjes van hout bij BrievenbusDroom! Ik, Marjan, neem je graag mee in de wereld van houten geboortekaartjes, waar authenticiteit, 3D-effecten, handwerk en maatwerk samenkomen voor een aankondiging die jij én de ontvangers van het geboortekaartje van hout niet snel zullen vergeten. Een tastbare herinnering voor het leven!

Combinatie van materialen

De handgemaakte houten geboortekaartjes kenmerken zich door het gebruik van verschillende materialen. Papier, hout, vegan leather, vilt, kraft & karton worden gecombineerd gebruikt om zo tot unieke creaties te komen. Samen met gebruik van strikjes, touwtjes en koordjes ontstaat er een unieke aankondiging voor jouw baby. Een houten babykaartje speciaal voor jou! 

Lasersnijden en lasergraveren

Ik maak gebruik van moderne technologieën, zoals laser snijden en graveren. Deze geavanceerde technieken zorgen voor ambachtelijke precisie en een verfijnde uitstraling van jullie houten geboortekaartjes. Een origineel houten babykaartje voor jongens en meisjes. Want door de natuurlijke uitstraling van hout is elk kaartje anders. Dat maakt ze extra bijzonder!

Diverse stijlen

Geen twee gezinnen zijn hetzelfde, en daarom biedt BrievenbusDroom een diverse collectie houten geboortekaartjes aan. Of je nu een klassiek ontwerp, een eigentijdse stijl of zelfs een 3D-geboortekaartje zoekt, bij BrievenbusDroom vind je altijd iets dat past bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Ik hou ervan om een uniek geboortekaartje te ontwerpen.

Handgemaakt met hart en ziel

Mijn doel is simpel: unieke aankondigingen maken die niet alleen vertellen, maar ook vieren. Elk kaartje wordt, door mij, met de hand gemaakt. Een arbeidsintensief klusje maar ik schep er plezier in om een echt bijzonder houten geboortekaartje te leveren. Creatief en persoonlijk. Bij BrievenbusDroom draait alles om ambachtelijk vakmanschap. Geen massaproductie, maar handwerk dat van jullie houten aankondiging een kunstwerkje maakt. Ik werk met diverse materialen zoals hout, vilt, karton voor een absolute wow-factor. Elk geboortekaartje moet uniek zijn. Of je nu kiest voor een jongens geboortekaart of een meisjes geboortekaart. Dat maakt niet uit.

Gepersonaliseerd en maatwerk

BrievenbusDroom gaat verder dan standaard. Veel van de geboortekaartjes zijn 3D voor dat extra speciale effect. Geen standaardontwerp, maar een kaartje dat op maat wordt gemaakt in nauw overleg. Custommade, onderscheidend en helemaal persoonlijk. Wat je krijgt? Geboortekaartjes die niet alleen aankondigen maar ook verrassen. Het leuke? Vaak blijven mijn kaartjes maanden, soms jaren, bij de ontvangers staan. Ontdek de unieke collectie en laat me jullie verhaal vertellen met een dosis creativiteit en persoonlijke aandacht!

Persoonlijk contact

Bij BrievenbusDroom vind je geen online editor waar je uren aan het prutsen bent om een uniek geboortekaartje van hout samen te stellen. Niet alleen omdat de geboortekaartjes van BrievenbusDroom een speciale behandeling vragen vanwege de technische aspecten van de verschillende materialen als hout, vilt, kraft en karton. Maar ook omdat ik hou van van persoonlijk contact. Via WhatsApp help ik je met alle liefde verder om een mooi, bijzonder én heel persoonlijk geboortekaartje van hout te maken. Ik kan je dan echt rechtstreeks adviseren en extra maatwerk leveren. Hoe tof is dat!

Kortom, de houten geboortekaartjes zijn een perfecte keuze voor ouders die streven naar duurzaamheid, originaliteit en uniekheid. Het zijn niet zomaar kaartjes; het zijn kunstwerken die de komst van je baby op een speciale manier aankondigen. Ontdek ze nu bij BrievenbusDroom en maak jouw geboorteaankondiging onvergetelijk!

​De allerleukste geboortekaartjes voor jongens en meisjes vind je bij BrievenbusDroom. Een grote collectie eigentijdse geboortekaartjes in een verrassend origineel jasje; handgemaakt en uniek. Kaartjes van hout mét een absolute wow-factor! Veel van de geboortekaartjes zijn 3D, voor een extra speciaal effect. Kaartjes worden in nauw overleg op maat gemaakt. Custommade, onderscheidend én persoonlijk! Meer dan eens staan of hangen de kaartjes nog maanden (of zelfs jaren) bij de ontvangers thuis. Hoe leuk is dat!

Vragen, speciale wensen of verzoekjes? Stuur gerust een bericht via mail of WhatsApp! Ik help je graag verder.

© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel