Reacties van Klanten

                             


 • Geplaatst door Daan
  1 woord?? Geweldig.
  Toen ik 20w zwanger was kwam ik op deze site terecht. Al snel een proefdruk besteld van een houten kaartje.
  (Aangezien m'n man timmerman is leek het mij leuk om iets van hout te hebben.)
  We waren meteen verliefd op het kaartje.
  Op 24 dec bevallen. En ondanks de kerstdagen hadden we de kaartjes super snel in huis.
  Wat een top service. Communicatie was ook goed. Heel fijn.
  Alle mensen die ons kaartje kregen stuurde berichten dat het zo geweldig en uniek was, ze hadden dit nog nooit gezien 🥰
  Echt een aanrader.
 • Geplaatst door Elisa
  3 jaar geleden superleuke geboorte kaartjes besteld en een kraamboek en zo nu en dan snuffel ik wat rond op de website. Voor collega's leuke notitieblokjes gekocht en nu zagen we de kersthangers.
  Deze als cadeautje voor de leidsters van ons zoontje gekocht, maar we vonden ze zo mooi... Groot, gedetailleerd, mooi afgewerkt dat we er nog maar een paar besteld hebben. Zo kunnen we volgend jaar weer wat mensen verrassen en uiteraard komen ze ook bij ons in huis te hangen.
  De levering was vlot, zeker voor in de kerst periode.
  En fijn dat je het pakketje ook kan volgen.
  We zijn super tevreden met brievenbusdroom en zullen vast nog vaker wat bestellen
 • Geplaatst door Madelon Doedens
  Deze week de proefdruk van ons geboortekaartje ontvangen. Het is echt een prachtig kaartje geworden. Je wordt fijn geholpen. Marjan denkt mee, komt met tips en stuurt suggesties.
  Echt top!
 • Geplaatst door Mieke van der Fluit-Stengs
  Super fijne communicatie, ondanks het feit dat Marjan aangaf iets meer speling te willen qua levertijd, reageert Marjan vrijwel dezelfde dag, past wensen aan, denkt mee! Heel fijn.
  Daarbij is alles vrijwel direct af en opgestuurd, wat mijn nieuwsgierigheid de baas bleef.!
  Resultaat van geboortekaartje mag er zijn! Vele mooie reacties gehad, nu alleen nieuwsgierig wat de kleine meid er later zelf van vind, maaaar dat duurt nog even!

  Zeker niet mijn laatste bestelling bij brievenbusdroom!

  Nogmaals dank,
 • Geplaatst door Jolien
  Vandaag zijn onze kaartjes bij onze familie, vrienden en bekenden op de mat gevallen. Het regent de hele middag al zeer positieve berichtjes!
  Marjan reageert snel en is zeer zorgvuldig.

  Wij zijn heel blij met onze prachtige kaartjes!
 • Geplaatst door Selma
  Vandaag het uitsprakenboekje en de vilten bakjes ontvangen. Mèt naam.
  Keurig verzorgd pakketje met leuk notitieblokje en kaart bijgesloten.
  Helemaal goed!
 • Geplaatst door Eline H.
  Voor mijn metekindje Liv (en haar ouders) zocht ik nog een leuk cadeautje voor Kerst... Ik kwam op deze site terecht. Marjan heeft me heel goed geholpen, goede ideeën doorgespeeld en het was steeds een vlotte en aangename communicatie. En het resultaat mag er zijn!! Ik ben heel tevreden over de mooie houten naampuzzel! Dankjewel! Groetjes, Eline
 • Geplaatst door Sandra
  Van de week hebben we onze proefdruk geboortekaartje mogen ontvangen. Wij zijn er heel blij mee en het is geheel volgens onze verwachting. Daarnaast reageert Marjan snel op onze vragen, dus de communicatie is ook super!
 • Geplaatst door Annemarel Roelofs
  Voor de 2e keer gekozen om een geboortekaartje te bestellen bij Brievenbusdroom, wederom een erg goede service en fijn contact. Meedenken qua kleuren, etc. om voor ons het perfecte kaartje te maken is geen probleem.
  Marjan, bedankt voor je creativiteit en originaliteit! Wij zijn weer erg blij met de geboortekaartjes voor onze zoon Lasse!
 • Geplaatst door Maartje
  Echt een super mooi geboortekaartje kunnen laten maken door Marjan waar iedereen ook enthousiast op reageerde. Marjan reageert altijd heel snel en is continue bereid geweest aanpassingen te maken als ik dat wilde. Echt heel erg bedankt voor het maken van de kaartjes en zeer snelle levering voor mijn meisje, Marjan!
 • Geplaatst door Lenneke
  Na de zeer positieve ervaring de vorige keer hoefde we niet lang na te denken waar we voor onze tweede dochter het geboortekaartje zouden bestellen! En weer goede service, steeds snel reactie en meedenken tot we helemaal tevreden waren. Bedankt Marjan! De kaartjes zijn vanmiddag op de bus gegaan en we zijn erg benieuwd naar de reactie van mensen
 • Geplaatst door Lieke
  Voor de 2e keer geboortekaartjes besteld bij Marjan. Met eindeloos geduld heeft ze ons geholpen om het perfecte kaartje te maken.

  Erg fijn qua communicatie en Marjan schakelt erg snel. Maar wat wij vooral heel fijn vinden is de creativiteit en originaliteit! Onze dochter heeft weer een kaartje waarmee ze een verpletterende indruk maakt!
  Ook het grote exemplaar van ons kaartje vinden we top. Zo hebben beide kinderen hun eigen kaartje als eyecatcher op hun kamer!
 • Geplaatst door Anja
  De waxinelichthouders voor de kerst zijn erg leuk. En de bestelling was ook snel binnen. Ga ze met veel plezier opsturen naar de familie en kennissen.
 • Geplaatst door Ilse
  Dolblij met ons geboortekaartje voor onze dochter. Knal roze, stoer en super gaaf!
  Bedankt voor het meedenken en het uitwerken van onze ideeën! Het is echt een kaart op maat geworden.
  We krijgen alleen maar complimenten over het kaartje, en wij zijn er super blij mee!
 • Geplaatst door Annemarel Roelofs
  Wat een leuke geboortekaartjes van Brievenbusdroom! Onze zoon Kian heeft als geboortekaartje het klembord met snor, iedereen vond het een super leuk en origineel kaartje!
  De service en de reacties zijn top!
  Bij een eventuele volgende gaan wij zeker weer voor een kaartje van Brievenbusdroom!

  Groeten Erik, Annemarel en Kian Roelofs
 • Geplaatst door Karlijn van Terwisga
  Ontzettend blij met onze prachtige geboortekaartjes voor onze dochter Dani van Brievenbusdroom! Super service, snelle reacties en mooi eindresultaat!
 • Geplaatst door Daphne
  In de zomervakantie van 2016 hadden wij ons kaartje nodig, daarom gebruik gemaakt van de zo geheten stempel optie! Van te voren krijg je door waar, welke stempel en met welke lettergrootte je moet bestellen, zodat de geboortedatum, gewicht, lengte en tijd op het kaartje kunnen! Perfect geregeld dus! Om maar niet te spreken over alle fantastisch geweldig leuke verschillende kaartjes en ideeën! Kortom wij zijn Fan! Lieve groeten Daphne, Stefan & Jill
 • Geplaatst door Conny Hoskam
  Wat een positieve, leuke en enthousiaste reacties hebben wij mogen ontvangen op onze geboortekaartjes! Bedankt voor de geweldige service, het snelle en persoonlijk contact maakt de keuze voor brievenbusdroom de juiste keuze!!!
 • Geplaatst door Michelle Warrens
  Ontzettend bedankt voor de snelle service, twee prachtige kaartjes hebben we via jullie gekregen.
  Voor onze zoon in 2015 en nu voor onze dochter. We zijn zeer tevreden en hopen dat jullie nog veel meer mensen
  blij kunnen maken met een mooi geboorte kaartje......
 • Geplaatst door Denise Britsemmer
  Onze geboorte kaartjes waren top ook alleen maar lovende reacties erop gehad
  Nogmaals bedankt!!!

  Denise Britsemmer
 • Geplaatst door Esther
  Super blij met het kaartje voor onze dochter en zusje Sky! Communicatie verliep goed, en heb alleen maar positieve reacties erop gekregen! Wij hadden geen betere keuze kunnen maken! Echt een aanrader als je een origineel geboortekaartje wil!
 • Geplaatst door Rafaela Berger
  Het gepersonaliseerde kraamboek was een echt succes!! Echt een heel leuk cadeau om te geven en dat voor die prijs..... Ook de service is bovengemiddeld!! Absolute aanrader.
 • Geplaatst door Sanne
  heel blij met onze geboortekaartje....precies zoals we wilde, een uniek kaartje samengesteld uit elementen van bestaande brievenbusdroom kaartjes...super leuke reacties ontvangen en al een aantal keer de site "moeten" doorgeven
  Bedankt voor de goede en snelle service.
 • Geplaatst door Kimberly
  Wij zijn supertevreden met ons gepersonaliseerd kraambezoekboek! Heel vlotte communicatie en service!! Zondagavond besteld, woensdag in huis in België! Aanrader!
 • Geplaatst door Esther
  Zeer snelle en duidelijke communicatie! Het proefkaartje was ook heel snel gemaakt en opgestuurd, we vinden hem helemaal geweldig! Kunnen niet wachten om ze straks daadwerkelijk op de bus te doen! Ik kan iedereen brievenbusdroom aanraden, unieke kaartjes en een super service.
 • Geplaatst door Ilse
  Ontroerend mooi hoe je idee van een geboortekaartje precies zo wordt zoals jij gedacht had..en nog mooier.
  Enorm snelle reactie en zelf de proefdruk binnen een week. Top
 • Geplaatst door Daisy
  Super gave geboortekaartje gehad voor onze dochter hailey de staander naam met hartjes in fel roze. We hebben ook super leuke reactie´s gehad van de mensen die we de kaartjes gegeven hadden.
 • Geplaatst door Tsjits
  We hebben de proefdrukken al een paar weken geleden ontvangen en daar zijn we erg blij mee. Nu afwachten tot we de daadwerkelijke kaartjes kunnen gaan versturen. Ik kijk er naar uit! Wordt vervolgd....
 • Geplaatst door Tilja
  Van de week ons proef geboorte kaartje ontvangen! Wat een super gaaf kaartje is het geworden en wat een super en top service hebben we gehad. Ook fijn advies toen we er even niet uit kwamen met de lettertype. En dit terwijl Brievenbusdroom de dag er na op vakantie zou gaan! Super bedankt!
 • Geplaatst door Kimberley
  super toffe kaartjes, goede kwaliteit. Snelle service. Heeeel veel leuke reacties over het originele kaartjes. Een echte aanrader dus?.
 • Geplaatst door Marleen
  In december al hele mooi geboortekaartjes mogen ontvangen, daar erg veel leuke reacties op gehad.
  Vandaag de leuke vilten mandjes ontvangen! Ze zijn echt heel erg leuk. Hele goede en ook snelle service!

  Ontzettend bedankt.
 • Geplaatst door Jantina Oosterhaven
  Voor de tweede keer hebben wij onze geboortekaartjes besteld via Brievenbusdroom en ook deze keer was het weer een groot succes. Allereerst hele originele kaartjes, er is goed naar onze wensen geluisterd en een erg goede snelle service. Wij zijn wederom blij verrast dit keer met het kaartje van vilt voor onze dochter Floor. Kortom erg tevreden! Groetjes Jantina
 • Geplaatst door Anita Jansen
  Hallo Marjan,
  Voor de geboorte van onze kleindochter Lux had ik een vilten opbergmandje besteld met haar naam en was is het leuk geworden !1
  Hartelijk bedankt voor de snelle en goede service !
 • Geplaatst door Esther
  Vandaag (heel snel na mijn bestelling) geboortevilt ontvangen. Heb 'm als cadeautje besteld en vind 'm echt fantastisch! Ik weet zeker dat de mama in kwestie er erg blij mee zal zijn. Bedankt voor de goede service en het mooie product!
 • Geplaatst door Myrna
  Bedankt voor de goede service en het geweldige kaartje!
 • Geplaatst door Aafke
  Voor onze dochter hebben wij het houten vogeltje gekozen als geboortekaartje. Wij kregen heel veel positieve reacties! Origineel, lief, stoer etc. Ontzettend bedankt en een aanrader voor anderen om te bestellen bij de brievenbusdroom. Vriendelijke, snelle service per mail en per post.
  Helemaal tevreden!!!!!!
 • Geplaatst door Tim & Kim
  Bij Faye een super leuk geboorte kaartje besteld bij Brievenbusdroom waar iedereen enorm enthousiast over was en nu voor ons 2e dochtertje weer een onwijs leuk kaartje uitgezocht! Ze wordt pas half maart verwacht maar we kunnen nu al niet wachten om de geboortekaartjes naar iedereen te versturen!

  Bedankt Marjan voor de snelle en goede service!
 • Geplaatst door Feby Wessels
  Hoi Marjan!
  Ook wij zijn super tevreden met het resultaat van het geboortekaartje voor ons 3de zoontje!!
  Door wat aanpassingen is het stoer geworden!
  Mooie kwaliteit, origineel, ontzettend goede service en een snelle levering maken het geheel TOP!
  KEEP UP THE GOOD WORK!
 • Geplaatst door Carmen
  Marjan, heel erg bedankt voor de mooie geboortekaartjes. Ze zijn ontzettend leuk geworden! Heel fijn ook dat we ze zo snel binnen hadden. Goede service!
 • Geplaatst door Laura
  Hoi Marjan,
  Nog even een berichtje voor in je gastenboek!
  Super bedankt voor je hulp en het ontwerp van onze trouwkaart.. Ze zijn zoooooo leuk geworden en de iedereen vindt ze geweldig en origineel!!! Alleen maar hele leuke reacties erop.

  Ook het geboortekaartje van Lynn was ook weer super!

  3 verschillende kaartjes bij je besteld en toch allemaal in dezelfde stijl!!

  Voorlopig hebben we geen kaartjes meer nodig maar wie weet wat de toekomst brengt!

  Super bedankt voor alles!

  Groetjes Eduard, Laura, Tess en Lynn
 • Geplaatst door Manuela
  Onze kleine word pas in maart geboren. Maar we zijn nu al super blij met de proef druk voor het geboortekaartje. Super snelle service en goeie kwaliteit! Dank je wel!!
 • Geplaatst door Marian
  De geboortekaartjes op je site zien er al fantastisch uit, maar het verhuiskaartje wat je voor ons hebt ontworpen is ook super geworden!

  Leuke ideeën & snelle service! Echt een aanrader....en dus niet alleen voor geboortekaartjes ;-)
  Ik kijk er ook al naar uit om ze te versturen:-)
 • Geplaatst door Jeanine
  Hoi Marjan,

  Net de kerstkaarten ontvangen. Wat zijn ze ontzettend gaaf! Heel erg bedankt!
  Ik heb nu al zin om ze te gaan versturen.

  Groet van Jeanine
 • Geplaatst door Pauline
  Hartelijk dank voor het ontzettend mooie geboortekaartje van onze dochter! Wat hebben we veel complimenten gekregen! We waren erg tevreden over de service, kwaliteit van het kaartje en de snelheid van verzenden. De aanpassing van het kaartje naar onze wens, door er een poesje bij te ontwerpen, maakte dat het helemaal bij ons paste, super!
 • Geplaatst door Bianca
  Onze dochter is alweer bijna 3 maanden oud. Toch wilde ik je nog even bedanken voor de super leuke kaartjes en top service.
  We zijn heel blij met de kaartjes en hebben heel veel leuke reacties gekregen. Zelfs de kraamhulp had nog nooit zo'n origineel kaartje gezien.
  Je goede service en snelle reacties waren ook erg fijn. Mochten we in de toekomst ooit nog eens geboortekaartjes nodig hebben dan weten we je te vinden ;-) en we zullen je ook zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

  Groeten!
 • Geplaatst door Silvia
  We zijn super blij met de geboortekaartjes van onze Yara. Marjan, je bent heel snel met reageren en aanpassen naar onze wens. Hoe vaak we ook mailden, je was er steeds diezelfde dag nog mee aan de slag.
  Begin deze week zijn de kaartjes verstuurd naar familie en vrienden en nu al hebben we een hoop reacties op de leuke originele kaartjes!
  Ontzettend bedankt en wellicht zoeken we nog een leuk cadeautje uit voor onze dochter uit de rest van je collectie .
 • Geplaatst door Judith
  Wat hebben wij leuke reacties gehad op onze geweldige kaartjes! Iedereen vond het origineel en mensen die geboortekaartjes sparen zeiden dat hij met stip op nummer 1 kwam te staan! Zelf waren we er ook echt blij mee! Helemaal aangepast naar onze wensen, met kleur achtergrond die past bij het kamertje van onze dochter Lotte. Super bedankt voor de goede service en de persoonlijke aanpak Marjan! Mocht er een tweede komen dan komen we zeker weer bij je terug!!
 • Geplaatst door Familie van Berkel
  We hebben onlangs de proefdruk van het geboortekaartje, van ons zoontje waarvan ik in augustus ben uitgerekend, ontvangen.
  We hebben enkele dagen daarvoor onze wensen doorgegeven. Deze bestonden uit verschillende onderdelen van diverse kaartjes, die Marian samen weer tot 1 ontwerp heeft gemaakt.
  Ze had binnen 'no time' precies dat op papier gezet wat wij voor ogen hadden. Echt supermooi!
  We kunnen nu al niet wachten tot onze zoon geboren word en we de echte geboortekaartjes kunnen versturen!
  Bedankt Marian!
 • Geplaatst door Niki
  Vandaag onze kaartjes al binnen gekregen voor de geboorte van onze zoon Nathan. We zijn er ongelooflijk blij mee! Bedankt voor de mooie kaartjes en de supersnelle en vriendelijke service!
 • Geplaatst door Andy en Anja
  Super blij met de "geboortekaartjes" van onze dochter Isa! Al veel leuke reacties mogen ontvangen van familie en vrienden over de klembordjes. Origineel en het kaartje is helemaal naar onze wens aangepast. Wederom weer een grote succes ervaring evenals bij de geboortevlaggetjes van onze zoon.
  Marjan bedankt en nog veel succes en creativiteit met brievenbusdroom.
  Mvg Andy en Anja
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
© 2011 - 2021 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel