5 GEPERSONALISEERDE CADEAUTJES VOOR MOEDERDAG

 

Moederdag komt er weer aan en dat betekent dat het tijd is om je moeder of oma eens flink in het zonnetje te zetten! Maar wat geef je haar nou dit jaar? Het vinden van het perfecte cadeau kan soms lastig zijn, maar geen zorgen, ik heb vijf geweldige moederdagcadeautjes op een rijtje gezet die je kunt geven om je moeder te laten stralen op deze speciale dag. En het mooie is, deze cadeaus zijn gepersonaliseerd en uniek, dus extra speciaal voor je lieve mama!

 

1: Houten of vilten sleutelhanger met tekst naar keuze

​Een sleutelhanger met een persoonlijke tekst is een leuk en praktisch cadeau. Kies voor een houten sleutelhanger met een lieve tekst of een vilten sleutelhanger in de favoriete kleur van je moeder. Je kan er ook voor kiezen om de naam van je moeder of jullie beiden erop te zetten, zodat het cadeau extra speciaal wordt. En heb je een kampeerfan, een fietsliefhebster of oldtimerfreak als moeder? Dan zijn er ook sleutelhangers met caravan, fiets of auto. En natuurlijk ook héél erg leuk voor oma's! 

Cadeautjes van Hout en Vilt voor Moederdag Theekopje VaasjeCadeautjes van Hout en Vilt voor Moederdag Fotolijst OMACadeautjes van Hout en Vilt voor Moederdag Huisje met Pegdolls

2: Houten huisje met 'pegdolls'

Dit prachtige huisje is niet alleen gemaakt van duurzaam hout, maar is ook verkrijgbaar in jouw favoriete kleur. Bovendien is het huisje voorzien van gegraveerde tekst naar keuze, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt dat jouw moeder zeker zal waarderen. Maar dat is nog niet alles. Dit bijzondere huisje wordt geleverd met een pegdoll family die speciaal op maat wordt gemaakt voor jouw gezinssituatie. Of het nu gaat om een gezin van vier, zes of acht, ik zorg ervoor dat het perfect past bij jouw familie. En de gouden details van vegan leather maken het huisje extra stijlvol en elegant.

3: Gepersonaliseerd houten fotolijstje

Bij BrievenbusDroom hebben we het perfecte cadeau gevonden dat jouw moeder zeker zal verrassen: een prachtige houten fotolijst met de letters MAMA uitgesneden. Deze unieke fotolijst is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar het is ook een persoonlijk cadeau dat je zelf kunt aanpassen. De tweede letter van MAMA wordt vervangen door een persoonlijke foto, waardoor de fotolijst extra speciaal wordt. De rest van de letters krijgen een kleur die past bij de kleur van de rand van het lijstje. Het geheel wordt gemaakt van duurzaam hout en de gegraveerde tekst onder de uitgesneden letters kan naar wens worden aangepast. Zo kun je bijvoorbeeld een lieve boodschap aan jouw moeder toevoegen. De foto wordt omgezet naar zwart-wit, waardoor de fotolijst een klassieke uitstraling krijgt. Als je meerdere foto's wilt gebruiken, is dat ook mogelijk tegen een meerprijs van slechts 2,50 euro per stuk. Het mooie van dit cadeau is dat het een blijvende herinnering is aan de liefde en de band tussen jouw moeder en haar (klein)kinderen. Het is een cadeau dat niet alleen op Moederdag, maar het hele jaar door kan worden neergezet en gekoesterd. Ook verkrijgbaar met de tekst OMA.

 

Cadeautjes van Hout en Vilt voor Moederdag Fotolijst MAMACadeautjes van Hout en Vilt voor Moederdag Theekopje VaasjeCadeautjes van Hout en Vilt voor Moederdag Theekopje Vaasje

4: Vaasje met vilten bloemen

Een bol- of flesvormig houten vaasje met een reageerbuisje en vier bloemen van vilt is ook een goed idee! Het leuke aan dit cadeau is dat je het zelf kunt samenstellen in jouw favoriete kleurencombinatie.  Of die van de ontvanger natuurlijk! ;-) Zo wordt het een uniek en persoonlijk geschenk om te geven. Het wordt geleverd met een voet, zodat het vaasje mooi neergezet kan worden. Op de voet wordt een persoonlijke boodschap gegraveerd, waardoor het cadeau nog specialer wordt. De bloemen zijn gemaakt van vilt, wat zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. De vaasjes zijn gemaakt van duurzaam hout en worden met veel zorg en aandacht handgemaakt door mij. Het fijne van dit cadeau is dat het helemaal custommade is. Op die manier laat je zien dat je er echt aandacht aan hebt besteed. Het is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij iedereen die van bloemen en gezelligheid houdt.​

5: Houten theekopje met schotel

Dit unieke theekopje wordt speciaal voor jou samengesteld in jouw favoriete kleurencombinatie en met de tekst die je wilt. Het kopje bestaat uit drie lagen hout, waardoor het mogelijk is om er iets in te zetten zoals (droog)bloemetjes, een paar theezakjes of zelfs een (kinder)tekening. Het is niet alleen een geweldig cadeau om te geven, maar ook om te krijgen! Maar dat is nog niet alles. Het kopje wordt geleverd met een gegraveerd gezichtje en hartje, waardoor het extra persoonlijk wordt. Daarnaast wordt er ook nog een persoonlijke boodschap op het kopje gegraveerd, zodat je je moeder of oma kunt laten zien hoeveel ze voor je betekent. Het is een uniek en custommade cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

 

Zo, dit waren mijn 5 leukste moederdagcadeautjes! Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren om iets moois en unieks te kopen voor je moeder.  Of oma natuurlijk! ;-) Vergeet niet dat het belangrijkste is om je moeder te laten zien dat je van haar houdt en haar waardeert. Fijne Moederdag!

Liefs,
Marjan

 

 

© 2011 - 2024 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel