180328 werkwijze BrievenbusDroom TROUWKAARTEN-01.jpg

0. PROEFPAKKETJE MET MODELKAART(EN) Voorafgaand aan een definitieve bestelling wil je wellicht eerst één of meerdere kaarten in 't echt bekijken. Bestel dan een proefpakketje met je favoriete trouwkaart(en).

1. BESTEL ONLINE OF bij kaart op maat PER E-MAIL

1a. BESTEL ONLINE Kies een trouwkaart uit de collectie, vul de keuzevelden en je wensen in en bestel. Bestel gelijk voldoende kaarten. Later nabestellen kost extra. 

1b. BESTEL PER E-MAIL (bij kaart op maat) Heb je zelf een idee naar aanleiding van de collectie op de site? BrievenbusDroom gaat graag samen met jou de uitdaging aan! Maak je wensen kenbaar en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Enthousiast? Dan mail ik een offerte op maat. Akkoord? Ik stuur een factuur met betaalverzoek van alleen de ontwerpkosten. Na betaling gaat BrievenbusDroom aan de slag met een digitale proef.

2. ONTVANG DIGITALE PROEF Doorgaans ontvang je binnen drie werkdagen per e-mail een digitale proef van jullie trouwkaart.

3. CORRECTIES PER E-MAIL Check de digitale proef nauwkeurig en stuur per e-mail een akkoord of eventuele wijzigingen terug. De kaart wordt naar je wensen aangepast.

4. ONTVANG PROEFDRUK Tevreden met de digitale proef? Dan wordt er een proefdruk toegestuurd. De eerste proefdruk is gratis, elke eventuele volgende proefdruk kost 12,50 euro. De proefdruk wordt verstuurd zodra het volledige bedrag van de bestelling is voldaan.

5. GEEF AKKOORD Helemaal blij? Check dan voor de laatste keer alle teksten en geef akkoord op de trouwkaart. 

6. ONTVANG KAARTJES Binnen vijf werkdagen worden de trouwkaarten (inclusief enveloppen) verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

***NABESTELLING*** Blijk je na het ontvangen van de definitieve trouwkaarten onvoldoende exemplaren te hebben besteld? Nabestellen kan. Per nabestelling breng ik naast de kosten van de kaarten 12,50 euro administratie- en handlingskosten en 7,50 euro verzendkosten in rekening. Ik stuur een factuur met betaalverzoek.

7. ONTVANG NABESTELLING Na betaling worden nabestelde exemplaren gemaakt en inclusief enveloppen verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

© 2011 - 2021 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel