De geboortekaartjes van BrievenbusDroom vergen veel aandacht, ambacht en tijd. Daarom worden er per maand een bepaald aantal geboortekaartjes-bestellingen aangenomen. Hou er rekening mee dat je tijdig je kaartjes bestelt!

0. PROEFKAARTJE

 1. Voorafgaand aan een definitieve bestelling kun je geheel vrijblijvend een aantal standaard proefkaartjes aanvragen (met een maximum van 3 stuks). De proefkaartjes kosten 2,50 euro per stuk. De proefkaartjes zijn standaard (zoals ze op de site staan) en zijn bedoeld om een goede indruk te krijgen van de kwaliteit (van het drukwerk), de papier- of materiaalsoort en de kleuren van een geboortekaartje. De betaalde kosten voor deze proefkaartjes (variërend van 2,50 tot 7,50 euro) worden in mindering gebracht bij een definitieve bestelling. De persoonlijke (en niet overdraagbare) kortingscode wordt op de factuur gezet en kun je bij het plaatsen van een bestelling via de site invoeren. De kortingscode is niet met terugwerkende kracht van toepassing. Er wordt maximaal 1 kortingscode per besteller verstrekt en deze wordt bij de eerste bestelling verstrekt (in het geval van meerdere bestellingen per klant).

1. BESTELLEN

 1. Kies eerst je favoriete kaartje uit. Of stuur een mail voor een kaartje op maat!
 2. Maak bij elk van de vragen jouw keuze! Je kunt o.a. kiezen uit verschillende categorieën lettertypen, de kleur van de envelop, hout of vilt en eventuele extra labels. Ook kun je aangeven of je de enveloppen en adresstickers vooraf wilt ontvangen (tegen een meerprijs van 7,50 euro) en|of een groot exemplaar van het geboortekaartje (mits mogelijk) wilt ontvangen (tegen een meerprijs van 17,95 euro) .
 3. Kies het aantal kaartjes dat je wilt bestellen. Bestel er voldoende. Later bijbestellen kost extra!
 4. Aan het eind van stap 1 in het bestelproces rolt er een prijs uit! Heel overzichtelijk. Rond je bestelling verder af.
 5. Is het geslacht van je kindje nog een verrassing? Geef dan in het opmerkingenveld aan welk kaartje je daarnaast nog graag wilt (hiervoor worden geen extra kosten berekend). Van beide versies ontvang je een digitale proef.
 6. Nadat je een bestelling geplaatst hebt en nadat het VOLLEDIGE BEDRAG van de bestelling is voldaan, is er een plaatsje voor je beschikbaar en kun je definitief rekenen op een kaartje van BrievenbusDroom.
 7. Via je mailbox ontvang je een lijstje met vragen. Daarin kun je alle gegevens en wensen kwijt die je op het kaartje zou willen hebben.

2. (DIGITALE) PROEF

 1. Nadat ik alle gegevens ontvangen heb, ga ik met al jullie wensen aan de slag. Binnen vijf werkdagen ontvang je per e-mail een digitale proef van het geboortekaartje. De digitale proef is helemaal opgemaakt met jullie eigen teksten en gegevens.
 2. Check de digitale proef nauwkeurig en stuur per e-mail eventuele wijzigingen of een akkoord terug. De digitale proef wordt aangepast net zolang jullie tevreden zijn!
 3. Zijn jullie helemaal tevreden met de digitale proef? Dan wordt er een proefdruk gemaakt welke (eventueel samen met de enveloppen en adresstickers) naar jullie worden toegestuurd. De eerste proefdruk is gratis, elke eventuele volgende proefdruk kost 12,50 euro (als je bijvoorbeeld zowel de jongens- als meisjesversie wilt ontvangen).

3. GEBOREN                                                                                                                    

 1. Zodra jullie kindje geboren is sturen jullie BrievenbusDroom een e-mail (info@brievenbusdroom.nl) en sms-bericht/whatsapp-je (06 38390098) met de laatste gegevens.
 2. Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaartjes worden meteen gedrukt. Wil je de kaart eerst nog checken? Vermeldt dit dan duidelijk in het bericht!
 3. Binnen drie werkdagen worden de kaartjes verstuurd (er komt veel handwerk en ambacht bij kijken). Soms kan de levertijd wat langer zijn, afhankelijk van het aantal geboortes tegelijkertijd.
 4. Let er bij het versturen van de kaartjes op dat je de enveloppen goed dichtmaakt. Ik raad aan de enveloppen helemaal rondom dicht te plakken met breed plakband of maskingtape. Zo voorkom je eventuele beschadigingen in de post.

4. BIJ- EN NABESTELLEN

 1. Blijk je achteraf toch niet genoeg kaartjes te hebben besteld? Bij- en nabestellen kan. Hou er rekening mee dat er extra kosten aan verbonden zijn; per bijbestelling 7,50 euro (voor geboorte) en per nabestelling 12,50 euro (na geboorte) handlings- en administratiekosten. Daarnaast worden er als dat nodig is verzendkosten (3,50 of 7,50 euro) in rekening gebracht.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

© 2011 - 2018 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel