WERKWIJZE

De geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn kaarten in een bijzonder en origineel jasje! Het vervaardigen ervan neemt meer tijd in beslag dan een 'gewoon' geboortekaartje. Er komt veel handwerk bij kijken. Daarom wordt er per maand een beperkt aantal bestellingen aangenomen. Hou daar rekening mee en bestel tijdig je geboortekaartjes!

geboortekaartje proefkaartje

  0. PROEFPAKKETJE MET MODELKAART(EN)  

Voorafgaand aan een definitieve bestelling wil je wellicht eerst één of meerdere kaartjes in 't echt bekijken. Bestel dan een proefpakket met je favoriete geboortekaartje(s). Het eerste proefexemplaar is GRATIS.

geboortekaartje bestellen

  1. BESTELLEN  

1a. BESTEL ONLINE Kies een geboortekaartje uit de collectie, vul de keuzevelden en je wensen in en bestel. Kies voor 'vooraf overmaken' of iDEAL. Bestel gelijk voldoende kaarten. Later bij- of nabestellen kost extra. Ook als blijkt dat je teveel kaarten hebt besteld worden er administratie- en handlingkosten in rekening gebracht om het aantal omlaag te brengen (5,00 euro). Is het geslacht van je kindje nog een verrassing? Vermeld dat in het opmerkingenveld. Van beide versies ontvang je dan een digitale proef.

1b. BESTEL PER E-MAIL (bij kaart op maat) Heb je zelf een idee naar aanleiding van de collectie op de site? BrievenbusDroom gaat graag samen met jou de uitdaging aan! Maak je wensen kenbaar en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Enthousiast? Dan mail ik een offerte op maat. Akkoord? Ik stuur een factuur met betaalverzoek van alleen de ontwerpkosten. Na betaling gaat BrievenbusDroom aan de slag met een digitale proef.

geboortekaartje digitale proef

  2. DIGITALE PROEF  

Doorgaans ontvang je uiterlijk na 5 werkdagen per e-mail een digitale proef van het geboortekaartje.

geboortekaartje correcties

  3. CORRECTIES PER E-MAIL OF WHATSAPP  

Check de digitale proef nauwkeurig en stuur per e-mail of Whatsapp een akkoord of eventuele wijzigingen terug. Het kaartje wordt naar je wensen aangepast.

geboortekaartje proefdruk

  4. PROEFDRUK PER POST  

Tevreden met de digitale proef? Dan wordt er een proefdruk toegestuurd. De eerste proefdruk is gratis, elke eventuele volgende proefdruk kost 12,50 euro (als je bijvoorbeeld zowel de jongens- als meisjesversie wilt ontvangen). De proefdruk wordt verstuurd zodra het volledige bedrag van de bestelling is voldaan. Gekozen voor het vooraf ontvangen van de enveloppen? Dan worden deze gelijk met de eerste proefdruk meegestuurd. De extra kosten voor het vooraf versturen van de enveloppen zijn 7,50 euro.

geboortekaartje baby geboren

  5. BABY GEBOREN  

Zodra de baby geboren is (dit mag 24/7) stuur je BrievenbusDroom de geboortegegevens per e-mail (info@brievenbusdroom.nl) en/of Whatsapp (06 38390098). Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaarten worden meteen gedrukt en gemaakt. Wil je de kaart eerst nog checken? Vermeld dit dan duidelijk in het bericht! Dan stuur ik nog een laatste digitale proef voor akkoord.

***BIJ- of AFBESTELLING*** Wil je voordat de definitieve kaartjes gemaakt worden nog een aantal extra  of juist minder exemplaren ontvangen dan besteld? Bij- of afbestellen kan. Per bij- of afbestelling breng ik administratie- en handlingskosten (5,00 euro) in rekening. Ik stuur een (credit)factuur met betaalverzoek. Na (terug)betaling worden de definitieve kaartjes (inclusief bijbestelde  of exclusief afbestelde exemplaren) gemaakt en verstuurd.

geboortekaartje verzenden

  6. VERZENDEN  

Uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van de geboortegegevens worden de geboortekaartjes verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

  7. NABESTELLING  

***NABESTELLING*** Blijk je na het ontvangen van de definitieve geboortekaartjes onvoldoende exemplaren te hebben besteld? Nabestellen kan. Per nabestelling breng ik naast de kosten van de kaarten administratie- en handlingskosten (12,50 euro) én verzendkosten (7,50 of 4,00 euro) in rekening. Ik stuur een factuur met betaalverzoek.Na betaling worden nabestelde exemplaren gemaakt en inclusief enveloppen verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

© 2011 - 2022 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel