WERKWIJZE

geboortekaartje proefkaartje

De geboortekaartjes van BrievenbusDroom zijn kaarten in een bijzonder en origineel jasje! Het vervaardigen ervan neemt meer tijd in beslag dan een 'gewoon' geboortekaartje. Vanwege de arbeidsintensieve kaartjes met véél handwerk neemt BrievenbusDroom per maand een beperkt aantal bestellingen aan. Houd daar rekening mee en bestel tijdig je geboortekaartjes! Je reserveert daarmee je plekje en ik houd ruimte in mijn agenda om voor je aan de slag te gaan.

geboortekaartje digitale proef

  1. DIGITALE PROEF OP MAAT  

Voorafgaand aan een definitieve bestelling is het mogelijk om GRATIS en VRIJBLIJVEND één digitale proef op maat* te ontvangen van jouw favoriete geboortekaartje. Via de site vraag je een digitale proef op maat van het betreffende kaartje aan en vult daarbij jouw wensen in (als lettertypen, kleur, naam en overige teksten). Ik ga voor je aan de slag en na 1-2 werkdagen kun je de digitale proef via WhatsApp tegemoet zien. Je checkt de digitale proef nauwkeurig en stuurt eventuele wijzigingen retour. Er is één correctieronde inbegrepen. Zorg dus dat je alle aanpassingen verzamelt en in één keer doorgeeft.

Heb je zelf een idee naar aanleiding van de collectie op de site? Maak je wensen kenbaar via WhatsApp en ik informeer je graag over de mogelijkheden en eventuele ontwerpkosten. Enthousiast naar aanleiding van mijn berichtje? Dan stuur ik, indien nodig, een factuur met betaalverzoek van de eenmalige ontwerpkosten. Na betaling gaat BrievenbusDroom aan de slag met een digitale proef.

*   De digitale proef wordt in alle gevallen voorzien van een watermerk

geboortekaartje proefdruk

  2. PROEFDRUK PER POST  

Tevreden met de digitale proef en nieuwsgierig naar het kaartje in 't echt? Een proefdruk per post ontvangen kan! Je ontvangt van mij via WhatsApp een link om de proefdruk te kunnen bestellen. Ik stel de machines in en ga voor je aan de slag. Alle onderdelen worden gemaakt en ik werk het kaartje met de hand af (snijden, (ver)lijmen, knopen, strikken, etc.). Het kaartje wordt speciaal in een enkele oplage voor jou vervaardigd. De kosten hiervoor zijn 15,00 euro. Dat is inclusief verzendkosten, bijpassende envelop(pen) en een aantal leuke extra's. Bij de proefdruk ontvang je een persoonlijke kortingscode t.w.v. 15,00 euro. Deze kun je inwisselen bij het plaatsen van een definitieve bestelling.

geboortekaartje bestellen

  3. BESTELLEN  

Definitief voor een kaartje van BrievenbusDroom gaan? Plaats dan een bestelling via de site. Hiermee reserveer je, na ontvangst van betaling, een plekje in mijn agenda en ben je verzekerd van een geboortekaartje van BrievenbusDroom. Vanwege de arbeidsintensieve kaartjes met veel handwerk neemt BrievenbusDroom per maand een beperkt aantal bestellingen aan. Wacht dus niet met het plaatsen van een definitieve bestelling tot na de geboorte. Bestel gelijk voldoende kaarten. Later bij- of nabestellen kost extra. Ook als blijkt dat je teveel kaarten hebt besteld worden er administratie- en handlingskosten in rekening gebracht.

✓ Is het geslacht van je kindje nog een verrassing? Vermeld dat bij je bestelling en geef de wensen ten aanzien van het andere geslacht in het opmerkingenveld door. 
✓ Gekozen voor het vooraf ontvangen van de enveloppen? Deze worden na betaling van de bestelling toegestuurd.
✓ Een XL exemplaar van het geboortekaartje besteld? Deze wordt gelijk met de definitieve kaartjes meegestuurd.

✓ Stap 1 en 2 overgeslagen? Gewoon omdat je zeker weet dat je voor een kaartje van BrievenbusDroom wilt gaan? Helemaal oké en no worries! Je ontvangt dan ook nog een digitale proef én een proefdruk per post van jouw kaartje. Hierin zijn al je wensen verwerkt. Zo weet je voorafgaand aan de geboorte precies wat je kunt verwachten.

✓ Stap 2 overgeslagen? Omdat je alle vertrouwen hebt in een geboortekaartje van BrievenbusDroom. Dat is fijn! Maar je ontvangt sowieso nog een proefdruk per post van jouw kaartje. Hierin zijn al je wensen verwerkt. Zodat je precies weet wat je na de geboorte kunt verwachten.

✓ Stap 1 en 2 doorlopen? Dan heb je al een digitale proef en proefdruk per post ontvangen en vervallen deze opties bij het plaatsen van een definitieve bestelling. In overleg is het altijd mogelijk om nog (kleine) wijzigingen aan te brengen. Het is belangrijk dat jij 100% tevreden en blij bent met het geboortekaartje. 

geboortekaartje baby geboren

  4. BABY GEBOREN  

Zodra de baby geboren is (dit mag 24/7) stuur je BrievenbusDroom de geboortegegevens via WhatsApp (06 38390098). Zorg dat deze gegevens correct zijn, want de kaartjes worden gelijk gemaakt. Wil je het geboortekaartje eerst nog checken? Vermeld dit dan duidelijk in het bericht. Dan stuur ik nog een laatste digitale proef voor akkoord.

✓ Bij- of afbestelling Wil je voordat de definitieve kaartjes gemaakt worden nog een aantal extra  of juist minder exemplaren ontvangen dan besteld? Bij- of afbestellen kan. Per bij- of afbestelling breng ik administratie- en handlingskosten (5,00 euro) in rekening. Ik stuur een (credit)factuur met betaalverzoek. Na (terug)betaling worden de definitieve kaartjes (inclusief bijbestelde  of exclusief afbestelde exemplaren) gemaakt en verstuurd.

geboortekaartje verzenden

  5. VERZENDEN  

Uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst van de geboortegegevens worden de geboortekaartjes verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

✓ Nabestelling Blijk je na het ontvangen van de definitieve geboortekaartjes onvoldoende exemplaren te hebben besteld? Nabestellen kan. Per nabestelling breng ik naast de kosten van de kaartjes administratie- en handlingskosten (12,50 euro) én verzendkosten (7,50 of 4,00 euro) in rekening. Ik stuur een factuur met betaalverzoek. Na betaling worden nabestelde exemplaren gemaakt en inclusief enveloppen verstuurd. Je ontvangt een Track & Tracecode zodat je je bestelling kunt volgen.

© 2011 - 2023 BrievenbusDroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel